UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEMAL DOĞULU’DAN İLGİNÇ ALEYNA TİLKİ SAVUNMASI!

İstanbul’da sevenleriyle buluşan Kemal Doğulu, Aleyna Tilki için, “Artık şu kızın yakasını bıraksınlar” dedi.

KEMAL DOĞULU’DAN İLGİNÇ ALEYNA TİLKİ SAVUNMASI!

Kemal Doğulu önceki akşam İstanbul Ortaköy’de bulunan Majestueux Club’da sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi gazetecilerle sohbet eden Kemal Doğulu, “Aleyna Tilki için ‘Allah aşkına artık şu kızın yakasını bıraksınlar, Aleyna’ya daralırsan gel yanıma ben seni korurum, sohbet olur, destek olur, el elden üstündür ve beraber bir proje bile olabilir’ dedim” diye konuştu.

“MODACI DEĞİLİM!”

Artık moda yapmak istemediğini söyleyen Kemal Doğulu, “Tüm Türkiye beni modacı sanıyor aslında modacı değilim. Ben sanat yönetmeniyim, kreatif direktörüm, stilistim yani modacıların yaptığı şeyleri bağlayıp birbirine insanlara giydiriyorum. Eskiden giyimime çok dikkat ederdim şimdi sadece örtünüyorum” dedi.

KADİR DOĞULU BABA OLUYOR MU?

Geçtiğimiz yıl 3 kardeşini de evlendiren Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu’dan müjdeli haber geldi sorusunu yanıtsız bırakırken; “Ne olur, ne çıkar bilmiyorum. Onun boş gününde ben doluyum, benim boş günümde o dolu ama telefonda görüşüyoruz” dedi.

“SILA’NIN ASKERİYİM!”

Kısa bir süre önce sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu ile ilgili de “Sıla’nın askeriyim, aslında kadınların askeriyim. Ben bu konuyla ilgili çok sertleşebilirim ama girmek istemiyorum gerçekten şiddete yüzde iki bin beş yüz karşıyım ve ne olursa olsun kolundan tuttum demesi bile bana göre ters diyen Kemal Doğulu; Kolundan da tutamazsın arkadaş!” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkemal doğulu  aleyna tilki