UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR YAŞINDAKİ ÇOCUK KREŞTE ÖLÜ BULUNDU!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kreşte bakıcısı tarafından yemek yedirildikten sonra yatırılan 1 yaşındaki çocuk, ölü bulundu. Bakıcının ise kucağındaki Melisa ile sağa sola koşuşturması çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

BİR YAŞINDAKİ ÇOCUK  KREŞTE ÖLÜ BULUNDU!

Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesi Burhaniye Mahallesi'nde bulunan bir kreşte meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kreşte kalan 1 yaşındaki Melisa Tuhana Memiş, bakıcısı tarafından yemek yedirilmesinin ardından yatağına yatırıldı. Bir süre sonra çocuğu kontrol etmeye gelen bakıcısı çocuğun hareketsiz yattığını gördü. Hemen kucağına Melisa Tuhana Memiş alan bakıcı çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. O sırada bir hasta almaya giden 112 Acil Servis ekiplerini gören bakıcı, yola atlayarak ambulansı durdurdu.

Bakıcının kucağındaki bebeği alan sağlık görevlileri, İnegöl Devlet Hastanesi’ne hareket etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, minik Melisa kurtarılamadı. Ölüm haberini alana annesi Melike ve babası İbrahim Memiş, sinir krizi geçirdi. Küçük çocuğun cansız bedeni İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bakıcının çocuğu kucağına alıp yardım istemesi anları ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansındı. Olay sonrası cumhuriyet savcılığı olay yeri inceleme ekipleriyle birlikte kreş olan dernekte incelemelerde bulundu.

Ölüm olayının yaşanmasına rağmen halen kreşte çocukların bulması dikkat çekerken, olayı duyanlar ise gelip çocukları alıp evlerine götürdü.

Memiş çiftinin 2 çocukları daha olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbursa  ölü