UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ’TA İNTİHAR ETMEK İÇİN MOBESE DİREĞİNE ÇIKTI

Dolmabahçe Meydanı’ndaki bir mobese direğine çıkan simitçi İbrahim on altıncı kez ekipleri harekete geçirdi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmalarından sonra İbrahim A. direkten indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

BEŞİKTAŞ’TA İNTİHAR ETMEK İÇİN MOBESE DİREĞİNE ÇIKTI

İstanbul’un daha önce de farklı noktalarında 15 kez intihara teşebbüs eden İbrahim A.’nın bu seferki adresi Beşiktaş Dolmabahçe oldu. Meydanda bulunan mobese direğine tırmanan İbrahim A. bir kez daha ekipleri harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahsın atlama ihtimali üzerine itfaiye ekipleri zemine minder açarak gerekli önlemleri aldı. Bunun yanı sıra müzakereci memurda simitçi İbrahim’i ikna etmek için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmalarının ardından İbrahim A. itfaiye yardımıyla direkten alınarak zemine indirildi. Yere indiğinde basın mensuplarını karşısında bulan İbrahim A. kısa süreli şok yaşadı. İtfaiye sepetinden atlayarak basın mensuplarına saldırmak isteyen İbrahim A.’ya polis ekipleri engel oldu.

İstanbul’un turist çeken önemli noktalarından biri olan Dolmabahçe Meydanı’nda, intihar teşebbüsünü gören turistler ve vatandaşlar o anları kaydetmek ve yayınlamak için adeta birbirleriyle yarıştı. Kimi vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapmayı tercih ederken kimileri ise torunlarıyla o anları izledi. Bir dedenin torununa intihar teşebbüsünü izletmesi görenleri hayrete düşürdü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  intihar