UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TURKCELL’İN KATKILARIYLA DÜNYACA ÜNLÜ SİNEMACILAR GELİYOR!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü , ,Malatya Valiliği ve Turkcell’in katkılarıyla 9-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen sinemacıları Malatya’da buluşturmaya hazırlanıyor.

TURKCELL’İN KATKILARIYLA DÜNYACA ÜNLÜ SİNEMACILAR GELİYOR!

 

Yerli ve yabancı 100’ü aşkın filmi seyirciyle buluşturan festival, yüzlerce sinema profesyonelinin yanı sıra, dünya çapında oyuncular, yönetmenler, sektörün birbirinden değerli isimleri ağırlayacak.

Festivali’nin Uluslararası Uzun Metraj Yarışma bölümünün jüri başkanlığını üstlenen dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, 12 Kasım Pazartesi gerçekleşecek “MasterClass” da tecrübelerini sinemacılarla paylaşacak.

Ayrıca, Sean Pean, Juliette Binoche, Monicca Belucci, Leonardo di Caprio, Vincent Cassel, Sophie Marceau ve Gerard Depardieu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isme oyuncu koçluğu yapan akademisyen Vernice Klier, Malatya Uluslararası Film Festivali’nin konuğu olarak Türkiye’ye gelecek

Bir hafta sürecek olan festivalin biletleri ise bugün, Yeşil Sineması ve Malatya Park Avşar Sineması gişelerinde, satışa sunuluyor. Bilet bedelleri, sinemaseverlerin festivale katılımını kolaylaştırma adına öğrenciler için 3 TL, yetişkinler için ise 5 TL ile sınırlandırıldı.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13