UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

A.KURAL, SILA’NIN HER BÖLGESİNE VURMUŞ VE İDRARINDAN KAN GELMİŞ

Türkiye Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına kilitlendi. Olaylar çığırından çıkacak gibi… Her gün yeni bir detay ve tanık ortaya çıkıyor. Bugün de taraflardan art arda çok çarpıcı açıklamalar geldi.

A.KURAL, SILA’NIN HER BÖLGESİNE VURMUŞ VE İDRARINDAN KAN GELMİŞ


Sıla – Ahmet Kural arasında yaşanan olay büyüyor.

Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip 3 ay koruma kararı aldıran Sıla’nın avukatı bugün yine adliyedeydi ve Sıla’nın tanıklarının ifadelerinin alındığını belirtip çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Avukat Rezan Epözdemir, “Ulaşma çaba ve girişimleri olmuş. Annesini aramaya çalışmış. Bunlar müspet sonuç vermedi. Böylesine hunharca, ağır fiziksel müdahaleden sonra görüşmek zaten çok mantıklı ve makul de değil.” dedi.

Ahmet Kural da bugün sosyal medya hesabından yaptığı uzun bir açıklamayla Sıla’dan özür dilermiş gibi görünüp aba altından sopa gösterdi.

Kural’ın yaptığı açıklamada; “O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim.” sözleri kafaları karıştırdı.

Dün UçanKuş TV’de yayınlanan “Magazin Merkezi” programına telefonla bağlanan Ahmet Kural’ın eski arkadaşı Naz Çekem de Kural’dan gördüğü şiddeti anlatmıştı.

DARP RAPORU ORTAYA ÇIKTI!

Star Ana Haber, az önce Sıla’nın darp raporunu yayınladı.

Darp raporuna göre yüzde ezilme, kafatasında ödem, idrarından kan gelme ve pıhtı ayrıca kollarda ezilme mevcut… (Detaylar haberin altındaki videoda)

Bugün Sıla ve Ahmet Kural cephesinde yaşanan yeni detayların tamamı ve çıkması muhtemel yeni gelişmeler yine saat 20.00’de UçanKuş TV’deki Magazin Merkezi’nde masaya yatırılacak.

Bugün yaşanan bu gelişmelerin tamamına bakıldığında olayın daha da büyüyeceği ve Ahmet Kural’ın haftaya savcılığa vereceği ifadenin ardından çıkacak yeni detaylarla kıyametin kopacağını şimdiden görmek mümkün.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13