UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

İki gündür Türkiye Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasını konuşuyor. Türkiye’nin konuştuğu olayda merak edilenler, son dakika gelişmeleri, hukukçular, psikologların canlı telefon bağlantılarıyla Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz’la Magazin Merkezi’nde bugün saat: 20:00’da Uçankuş TV’de masaya yatırılacak…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

İşte programdan satır başları:

İki gündür Türkiye Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasını konuşuyor.

Sıla’nın Ahmet Kural’dan gördüğü şiddet ifadede yer alan detaylarla herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı!

Şarkıcı Sıla'nın şikâyetinin ardından Ahmet Kural ifadeye çağrıldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun avukatı açıklama yaptı: Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. dedi.

Oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden sanatçı Sıla Gençoğlu soruşturmasında yeni gelişme. Oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden sanatçı Sıla Gençoğlu soruşturmasında yeni gelişme. Savcılık olaya şahit olan Sıla Gençoğlu’nun şoförünün de arasında olduğu 2’si kadın 3 kişinin ifadesini aldı.

Ahmet Kural yaptığı açıklamada Sıla’dan özür mü diledi? Yoksa kimsenin fark etmediği aba altından sopa gösterme olayı mı var?

Ünlü isimler şiddet uyguladığı iddiasıyla ilgili Ahmet Kural’a ateş püskürdü!

Ekibimiz Sıla’nın Ahmet Kural’dan gördüğü şiddeti sanatçı dostlarına sordu, tepkiler çığ gibi büyüdükçe büyüyor! Sıla ile ilgili ünlü isimler Uçankuş mikrofonlarına neler söyledi? 

Kural’ın yaptığı açıklamada, “O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim.” demesi bir anda olayı başka bir boyuta taşıdı!

Ahmet Kural açıklama yaptı, olaylar sarpa sardı! Sıla olay günü Ahmet Kural’a ne anlattı?

Ahmet Kural, Sıla olayında bir tanığın yazışması ortaya çıktı! Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen geceyle ilgili tanık yazışmaları ortaya çıktı.

Uçankuş dün yazmıştı ve… Yapı Kredi Ahmet Kural’ı kovdu!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13