UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMRE ALTUĞ: “OĞLUM SİZİ KİM BÜYÜTÜYOR!..”

Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla Sıla'ya destek oldu. Şarkıcı Emre Altuğ'un Instagram'da yayınladığı mesaj ise dikkat çekti.

EMRE ALTUĞ: “OĞLUM SİZİ KİM BÜYÜTÜYOR!..”

Sıla, dün Çağlayan Adliyesine giderek sevgilisi Ahmet Kural’dan şikayetçi olmuştu. Sıla, Ahmet Kural tarafından darp edildiğini açıklayınca gündem bir anda karıştı.

Ünlü isimler Sıla’ya sosyal medya hesabından destek yağdırdı. Destek mesajlarının en dikkat çekeni ise Emre Altuğ’un paylaşımı oldu…

Emre Altuğ, şu mesajları paylaştı: "Oğlum sizi kim büyütüyor, yetiştiriyor, böyle mi öğretiyor? Farzedelim evde böyle görerek büyüdünüz, şiddet görenin mutlu olduğunu da gördünüz mü? Size sevgisini bu şekilde gösteren ve bu şekilde gösterilmesi gerektiğini öğreten mi oldu? Farzedelim öyle oldu büyüyünce bunun adamlıkla, insanlıkla, sevgiyle, saygıyla ilgisi olmadığını görmediniz mi öğrenmediniz mi? Eğer öyleyse yazık çünkü o takdirde varolmuş değil yer kaplamış oluyorsunuz. (Ahmet ve diğerlerine…)"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet kural  sıla  EMRE ALTUĞ