UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLER CAMİASINDA “ŞİDDET” DEPREMİ!

Magazin gündemine bomba gibi düşen iki önemli olay biri erkek, biri kadın şiddet gördüğünü iddia ediyor. Sıla, Ahmet Kural ve Murat Başoğlu ve eşi Hande Bermek cephesinde yaşananlar, olayların perde arkası, bugün canlı yayında avukat, psikolog ve olayları yaşayan tanıklarla canlı telefon bağlantılarıyla Magazin Merkezi’nde 20:00’da Uçankuş TV’de masaya yatırılacak…Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!..

ÜNLÜLER CAMİASINDA “ŞİDDET” DEPREMİ!

İşte programdan satır başları:

Ahmet Kural, Sıla’yı dövdü mü? Ahmet Kural neler söyledi?

Sıla, Ahmet Kural ile ilgili neden şikayetçi oldu? Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın perde arkasında neler yaşandı?

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia eden Naz Çekem Magazin Merkezi programına canlı telefon bağlantısı yapacak!..

Çekem, Kural‘la geçmişte yaşadığı olayla ilgili açıklamalarda bulunacak…

Sıla, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı. Peki Ahmet Kural ceza alır mı? Avukat Hande Var canlı yayınla Magazin Merkezi programına bağlanıp neler söyleyecek?

Murat Başoğlu Hande Bermek ile ilgili öyle bir iddiada bulundu ki duyanlar inanamadı… Son zamanlarda yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan Murat Başoğlu neler söyledi? Eski eşi Bermek ile ilgili hangi çarpıcı iddiada bulundu? 

Sıla, Ahmet Kural şiddetinden sonra ilk paylaşımını yaptı! Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi olmuş ve 3 ay uzaklaştırma kararı almıştı. Sıla, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sıla’ya ünlülerden destek! Ünlü isimler, Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan Sıla’ya sosyal medyadan destek oluyor.

Sıla, A.Kural'a fiziki şiddet iddiasıyla koruma kararı aldırdı

Ünlü şarkıcı Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gelen Sıla, Ahmet Kural'a karşı 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Murat Başoğlu “karım beni iki kez dövdürttü”

Murat Başoğlu Bodrum'da konuştu: "Ölüm tehditleri alıyorum. Ben namuslu bir insanım"

Aleyna Tilki, Sinan Gümüş ile aşk iddialarına cevap verdi

Aleyna Tilki, Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş ile aşk iddialarına cevap verdi. Genç popçu, mili futbolcu hakkında “Sinan’ı tanıyorum. Galatasaray için şarkımda var biliyorsunuz. Galatasaray’a yakınım ama öyle bir durum yok.” dedi. İrem Derici ve Genco Ecer reklam iddialarına isyan etti!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi  ucankus tv