UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP KULLANAN MİLYONLARCA KİŞİYE KÖTÜ HABER!

WhatsApp kullanan milyonlarca kişiye bugün itibariyle çok kötü bir haberimiz var. Bugünden itibaren kullanıcılar artık WhatsApp üzerinden reklam görmeye başlayacak.

WHATSAPP KULLANAN MİLYONLARCA KİŞİYE KÖTÜ HABER!

WhatsApp'ın dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olmasının ardında oldukça önemli bazı özellikler yatıyor. Bunlardan ilki tamamen reklamsız olarak çalışması, ikincisi kullanıcılara uçtan uca şifreli mesaj gönderme imkânı sunması ve üçüncü olaraksa ücretsiz olarak kullanılabilmesi.

Ancak şimdi bu üç ana özellikten biri olan reklamsız hizmet WhatsApp kullanıcıları için değişime uğruyor. Ve artık reklamsız WhatsApp dönemi kapanıyor.

Geçtiğimiz aylarda sızıntılarıyla ünlenen WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan son bilgilere göre, Facebook, WhatsApp reklamları üzerinde çalışmaya başladı bile. Kullanıcıları bir hayli üzecek olan WhatsApp reklam dönemi ile birlikte, artık durumlar sekmesinde reklamlar gösterecek.

Böylece reklamsız WhatsApp dönemi kapatacak olan yetkililer, şimdiden kullanıcıların büyük tepkisi ile karşılaşmış durumdalar. İlk olarak WhatApp iOS sürümü için başlayan WhatsApp reklamları, ilerleyen günlerde WhatsApp Android kullanıcıları için kullanıma sunulacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  apple  android