UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAHRİYE EVCEN O HABERLERİ YALANLADI!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin bebek heyecanı. Fahriye Evcen, Burak Özçivit’e “parfüm yasağı koydu” haberlerine açıklık getirdi.

FAHRİYE EVCEN O HABERLERİ YALANLADI!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.

Romantik bir akşam yemeği yiyen ünlü çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her şeyin iyi gittiğini söyleyen ünlü çift, bebek soruları karşısında biraz utandı.

“PARFÜMÜ FALAN YASAKLAMADIM”

Fahriye Evcen, hakkında çıkan “Burak’a parfüm yasağı” haberlerine açıklık getirdi. Evcen, “Yok o kadar değil. Tabii ki oluyor bazı hassasiyetler. Öyle çok abartı bir şey değil. Parfümü falan yasaklamadım ama daha dikkat ediyoruz her şeye.” dedi.

Fahriye Evcen, hamilelik için bolca kitap aldığını kimseden tavsiye almayacağını belirtti. Aşermenin başladığını belirten ünlü çift, “Gecenin bir yarısı buralarda bir şey ararken görürseniz bizi şaşırmayın.” diyerek espriyi patlattı.

Doğumun Türkiye’de olacağını belirten ünlü çift, “Çocuğun cinsiyeti belli mi?” sorularına ise “Net değil daha.” diyerek yanıt verdi.

“HAKKINI VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Burak Özçivit, “Diriliş Ertuğrul” dizisindeki “Osman” karakteriyle ilgili bilgi verdi. Özçivit: “Biraz daha zamanı var ben şuan hazırlanıyorum. Önümüzdeki sene olacak. Tabi Osman büyük bir proje olacak. Hem rol için ben hazırlanıyorum onlar aynı zamanda mekânlar ve dublör için. Bakalım heyecanlıyız. Bütün Türkiye için önemli bir karakter. Hakkını vermeye çalışacağız.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFahriye Evcen  Burak Özçivit