UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

İşte programdan satır başları:

Murat Dalkılıç kendisini silen Berkay ile ilgili ilk kez konuştu. Ünlü popçu Murat Dalkılıç, Berkay’ın kendisini silmesi hakkında “Bu mevzu benimle alakalı değildi. Ben üzüldüğümü de söyledim. Arada kalacak insan da ben değilim.” dedi.

İrem Derici ve Genco Ecer reklam iddialarına isyan etti!

Açtı ağzını yumdu gözünü. İrem Derici, sevgilisi ile aşklarının reklam olduğu iddialarına “Herkes konuşuyor ama bak biz buradayız. El eleyiz birlikteyiz. Hayatta bazı şeyler o kadar kolay değil ağzı olan konuşuyor. Bu çok kötü bir şey ya isteyen istediğini yazabilir.” dedi.

Murat Başoğlu serbest bırakıldı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleriyle gündeme gelen sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, Bermek'in evine zorla girdiği ve eski eşinin yanında çalışan hizmetliyi darp ettiği iddiasıyla Bodrum’da gözaltına alındı, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı!

 “O Ses Çocuklar” programıyla tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı. Ümraniye'de tedavi gördüğü hastanede yanlış iğne sonucu öldüğü iddia edilen Nazar Nur Kaya için Kasımpaşa'da bulunan Büyük Camii'de ikindi vakti cenaze töreni düzenledi. Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Anneyi Acun Ilıcalı teselli etti.

Hadise’ye o davadan şok karar! Hadise, organizatör Yasemin Sadıkoğlu’ndan ‘Beni dolandırdı’ diye şikâyetçi olmuştu. Savcılık ‘Hadise kusurlu’ diyerek dosyayı kapattı. Hadise karara itiraz etti ama bu itiraz da reddedildi.

Aleyna Tilki ve David Beckham'ın oğlu instagram'dan takipleşmeye başladı. genç şarkıcı Aleyna Tilki ile dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'la sosyal medya hesabından takipleşmeye başladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi  ucankus tv