UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NAZAR NUR’UN ABLASI HATİCE KAYA KONUŞTU!

“O Ses Çocuklar”ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikâyeti ile gittiği hastanede hayatını kaybetmişti. İhmal sonucu hayatını kaybeden Nazar Nur Kaya’nın ablası Hatice Kaya, kardeşinin ölümüyle ilgili ilk kez konuştu.

NAZAR NUR’UN ABLASI HATİCE  KAYA KONUŞTU!

İstanbul Beyoğlu'nda ailesi ile yaşayan Nazar Nur Kaya, 25 gün önce kusma ve mide bulantısı şikâyeti ile Ümraniye'de bir kamu hastanesine kaldırıldı. Ancak, Nazar Nur Kaya dün sabah yaşamını yitirdi.

“TAMAMEN HASTANENİN HATASI”

Küçük kızın ani ve açıklanamayan ölümü için ailesi hastaneyi suçladı. Doktor veya hemşirelerin hatası olduğunu iddia eden abla Hatice Kaya, "Kardeşimi mide bulantısı ve kusma şikâyeti ile hastaneye götürdük. Hastalığını teşhis edemedikleri için yatırıldı. 15 gün sonra Lupus Hastalığı dendi. Kardeşime takılan kateter takıldığı bölgeyi parçaladı. Sonra bütün vücudu ödem yaptı. Bu sabah da (dün) öldüğünü söylediler. Kardeşimin ölümcül bir hastalığı yoktu. Tamamen hastanenin hatası" dedi.

"ABLA BENİ BURADA BIRAKMA BİR DAHA ALAMAYACAKSIN BENİ BURADAN"

Hatice Kaya sözlerine şöyle devam etti: "Mide bulantısı, kusma ve halsizliği vardı. Bu hastaneye gitmeden önce farklı hastanelere götürdüm. Fakat farklı hastaneler beni bu hastaneye gelmeme istedi çünkü en iyi aletlerin burada olduğunu söylediler. Kardeşim ayakta yürüyerek geldi.

Zaten görüntüleri vardır. Doktorlar epikriz verdiğinde sadece yoğun bakımdan sonraki epikrizler verilmiş. Fakat onun öncesi var. Bir 10-15 günlük öncesi var. Burada Nazar'ın yürüyerek girdiği videolar resimler var. Nazar tedaviye başladığında bir serum tedavisiyle iyileşeceğini söyleyen doktorlardı.

Bana bütün organlarının tahlillerde temiz sadece böbrekte bir kusur olduğunu söyleyen yine aynı doktorlardı. Nazar gün geçtikçe bütün organlarını tek tek kaybetmeye başladı. En son dediler ki yoğun bakıma alıyoruz. Yoğun bakıma aldığı gün Nazar'ın ne bilinci kaldı. Nazar yoğun bakıma girdiğinde 'Abla beni burada bırakma bir daha alamayacaksın beni buradan' dedi."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNAZAR NUR KAYA  MURAT BOZ  HATİCE KAYA