UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

İşte programdan satır başları:

Serdar Ortaç, eşinin darp edildiği iddiasına ne dedi? Serdar Ortaç, eşinin aslında motosiklet kazası geçirmediği, darp edildiği iddialarıyla ilgili UçanKuş’a açıklama yaptı.

Demet Akalın’dan takipçisine okan kurt cevabı! Demet Akalın, Okan Kurt ile evliyken bileğine kurt dövmesi yaptırmıştı. Okan Kurt ile Eylül ayında 6,5 yıllık evliliklerini noktalayan Demet Akalın, bir takipçisinin “"Okan ve Kurt dövmeleri ne oldu, meraktayız?” sorusuna “Duruyor ne olacaktı ki, anlamadım.” yanıtını verdi.

Asena Atalay: “Aslıhan için çok üzüldüm!..” Asena Atalay, Arda Turan ile Berkay kavgasıyla ilgili açıklama yaptı. “Arda’nın dışarıda olmasına kızdım”

Sıla, Murat Cemcir'i takipten çıkardı! Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’ın yakın arkadaşı Murat Cemcir’i takipten çıkardı. Ahmet Kural’ın en yakın arkadaşı Murat Cemcir’i takipten çıkartan Sıla’nın bu hareketine anlam verilemedi. Ancak geçen günlerde Cemcir, çiftin ilişkileriyle ilgili bir soruya “Allah bilir.” diyerek geçiştirmişti.

Murat Dalkılıç Hande Erçel barıştı! Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in barıştığı iddia edildi.

Murat Parasayar Burçin Özevin’le dünya evine girdi! Oyuncu Murat Parasayar ile Burçin Özevin, bu akşam yakın dostlarının katıldığı törenle dünya evine girdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi  ucankus tv