UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL HAVALİMANI’NIN AÇILIŞINDA ADETA ÜNLÜ AKINI YAŞANDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nda ünlüler akını yaşandı.

İSTANBUL HAVALİMANI’NIN AÇILIŞINDA ADETA ÜNLÜ AKINI YAŞANDI!

Sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri İstanbul Havalimanı'nın ilk fazının açılışına adeta akın etti.

Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri tarihi açılışı yerinde izlemek üzere terminal binasındaki tören alanı geldi.

Muhteşem bir eserin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bir hediye olarak açılışının gerçekleştiğini belirten ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, “İnsanı büyüleyen muhteşem eser, başkanımızın ifade ettiği gibi büyür dev bir anıt. Ülkemize, ulusumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu havalimanı ülkemizin ne kadar büyüdüğünü, ne kadar değiştiğini geliştiğini ve bir yıldız gibi yükseldiğinin en güzel örneklerinden biri" dedi. 

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ise, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95'nci yılında böyle bir tesisin açılmasından bir Türk vatandaşı olarak gurur duydukları söyledi.

Açılışa gelen ünlü isimlerden biri olan Hülya Koçyiğit ise, “Büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları elbette Kurtuluş Savaşı'nı kazandıktan sonra laik Türk Cumhuriyeti'ni kurdular ve 95'nci yılını kutlamaktayız. Ve 95'nci yılda bu muhteşem eser çok büyük bir armağan gurur verici gerçekten ihtişamdan gözlerim kamaştı. Allah hayırlı bereketli yolculuklar nasip etsin" diye konuştu.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERistanbul havalimanı