UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

İşte programdan satır başları:

Arda Turan 41 tane koç kestirdi! Eylem İpek Şafak, Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin bebek sahibi olma sevinciyle ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Emina, Saran ailesine girdi! Son günlerin en çok konuşulan konularından biriydi… İşte Sadettin Saran ve Emina Jahovic’in aile fotografı. Sadettin Saran’ın paylaştığı Instagram hikayesindeki fotoğrafla birlikte Emina Yahovic’in artık Saran ailesine girdiği gözleniyor.

Ceren Hindistan’dan Mustafa Sandal itirafı! Ceren Hindistan, Mustafa Sandal ile haklarında çıkan iddiaları doğruladı. Ünlü oyuncu Ceren Hindistan, Mustafa Sandal ile tanışma aşamasında olduklarını itiraf etti.

Mustafa Sandal Ceren Hindistan iddialarına yanıt verdi! Mustafa Sandal, canlı yayında kendisine hayranlığını dile getiren Ceren Hindistan’la ilgili ilk kez konuştu.

İrem Derici yeni sevgilisiyle ilk kez el ele! Ünlü şarkıcı İrem Derici, yeni sevgilisiyle İstanbul gecelerinde ilk kez görüntülendi.

Ezgi Mola kalbini kime kaptırdı? Bu hafta aşk bombaları art arda patladı. Ezgi Mola – Mustafa Aksakallı aşkı gündeme bomba gibi düştü.

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu bugün nasıl? Yaklaşık bir haftadır Maslak'ta bir hastanenin yoğun bakım servisinde yatan Mehmet Ali Erbil’in durumu yeniden kötüleşti. Erbil’in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, usta şovmenin son sağlık durumuyla ilgili UçanKuş TV’ye konuştu.

Berkay ameliyattan sonra ilk kez sahnede! Futbolcu Arda Turan'ın burnunu kırdığı popçu Berkay Şahin, geçirdiği burun ameliyatının ardından ilk konserini veriyor.

Berkay, Arda Turan’ı ziyaret eden Murat Dalkılıç'ı sildi! Berkay, baba olan Arda Turan'ı hastanede ilk ziyaret eden isimlerden biri olan Murat Dalkılıç'ı sildi. Oysa ikilinin 20 yılı aşan dostlukları vardı. İki isimde henüz şöhret olmadan önce aynı evde kalmış ve zor günleri birlikte atlatmıştı.

Sıla, kız kıza gecelerde! Sıla, önceki gece yakın arkadaşları Ezgi Mola ve Dolunay Soysert ile Cihangir’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.

Talat Bulut açtı ağzını yumdu gözünü! Ünlü oyuncu Talat Bulut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bodurlar bile konuşuyor” diyerek, kendisini itibarsızlaştırmaya çalışan kişiler hakkında dava açtığını duyurdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi  ucankus tv