UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bugün hava durumu nasıl olacak? Kar nerelere yağacak? İstanbul ve Ankara başta olmak üzere il il tüm yurtta hava durumu raporları ve detaylar.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Havaların soğumasından sonra Meteoroloji'den son dakika hava durumu bilgileri gelirken vatandaşlarında bu yönde araştırmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekim ayının son günlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşmüş peşinden yurdun büyük kesiminde kar yağışları gözlemlenmişti.

İstanbul'da yaşayan özellikle çocuklar "İstanbul'a ne zaman kar yağacak" sorusunu araştırmaya koyulmuştu. Tatilini dışarıda geçirecek vatandaşlar için tüm yurtta hava durumu raporlarını haberimizde derledik. Hafta sonu ve 29 Ekim'de hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Batı ve kuzeybatı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, ülkemiz genelinde artacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgârın ise genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17

İstanbul: Parçalı bulutlu 21

Bursa: Parçalı bulutlu 23

İzmir: Az bulutlu ve açık 23

Adana: Parçalı ve az bulutlu 26

Antalyalya: Parçalı ve az bulutlu 25

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 23

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 21

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 11

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 21

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13