UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA UYARISI!

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika kar yağışı uyarısı geldi. Öte yandan soğuk hava ve sağanak yağış uyarıları da dikkat çekiyor.

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA UYARISI!

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika uyarısına göre Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Vatandaşlar kar yağışına karşı uyarıldı.

YURT GENELİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sinop, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Marmara’nın doğusu ve güneyinde yer yer sis ve pus, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Batı ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika uyarıları sonrası yurdun birçok bölgesinde olduğu gibi İstanbul'da da hava durumu en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Meteoroloji tahminlerine göre İstanbul il genelinde bugün en yüksek sıcaklığın 21 en düşük sıcaklığın ise 21 derece olması bekleniyor. Öte yandan il geneliinde bugün parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU  KUVVETLİ YAĞIŞ  KAR