UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA HAVA DURUMU AÇIKLAMASI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika hava durumu değerlendirmesine göre yurdumuz Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek. Ayrıca yurdumuzda Cuma günü ve haftasonu bazı bölgelerimizde don, bazı illerimizde ise sağanak yağmur bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA HAVA DURUMU AÇIKLAMASI!

Meteoroloji açıkladı. Soğuk hava artık etkisini göstermeye başladı. Ülkemizde halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla birlikte batı kesimlerden başlayarak hissedilir derecede (6-12) azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

SAĞANAK YAĞMUR BEKLENEN İLLERE UYARI!

Batman, Siirt, Mardin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin’de sağanak yağmur etkili olacak. Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu’nu kuzeyinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak Cuma günü (26.10.2018) akşam saatlerine kadar Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır, Batman ve Siirt’in kuzey kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13