UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN DUBLAJCISININ KAVGADA BURNU KIRILDI!

Dizilerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Necati Şaşmaz gibi isimleri seslendiren Umut Tabak, komşusuyla yol verme tartışması yaşadı. Kavgada Tabak’ın burnu kırıldı.

ÜNLÜLERİN DUBLAJCISININ KAVGADA BURNU KIRILDI!

Dizi ve filmlerde seslendirme yapan dublaj sanatçısı Umut Tabak, evinin otoparkında saldırıya uğradı. Motosikleti ile otoparktan çıkacağı sırada kornaya basarak kendisine tacizde bulunan komşusunu uyaran Umut Tabak, araçta bulunan Ergun T. ile kavga etti.

Motosikletinin üzerindeyken aldığı yumruk darbesiyle burnu kırılan Tabak, saldırgandan şikayetçi oldu. Ergun T., ise olay sırasında kendisine küfür ettiği gerekçesiyle Umut Tabak'ı şikayet etti.

SÜREKLİ KORNA ÇALDI

Ünlü sanatçının yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Ergun T. hakkında, Umut Tabak'ın burnunu kırarak basit şekilde yaraladığı gerekçesiyle dava açıldı. Ergun T.'nin şikayeti üzerine ise Tabak hakkında hakaret suçundan iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede olay şöyle anlatıldı: Umut Tabak, evinden ayrılmak için otoparktaki motosikletine binerek hareket etti. Tabak, önünden geçen yayalara yol verdiği sırada arkasında bulunan araç şoförü sürekli kornaya basarak ilerlemesini istedi. İki gün sonra yine aynı otoparkta arkasında korna çalan kadını gören Tabak, araca yaklaşarak komşularına daha saygılı olmaları için uyarı yaptı. Bu sırada araçta bulunan Ayşe G.'nin kardeşi Ergun T., Umut Tabak'a tehditler savurmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine saldırıya uğrayan sanatçının burnu kırıldı. Tabak, hastaneden darp raporu alarak kendisine saldıran kişiden şikayetçi oldu. Hakarete uğradığını belirten Ergun T. de Tabak'tan şikayetçi oldu.

İKİ YIL HAPSİ İSTENİYOR

Yaşanan tartışma sırasında Umut Tabak hakkında; Ergun T.'ye "Sen neden karışıyorsun lan y..." diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'hakaret' suçlaması ile hakim karşısına çıkacak olan ünlü dublaj sanatçısının iki yıla kadar hapsi isteniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13