UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGHAN MARKLE ELBİSESİNİN ETİKETİNİ UNUTUNCA ALAY KONUSU OLDU!

Düşes rezil oldu. Prens Harry ile resmi gezide bulunan Düşes Meghan Markle uzun süre unutulmayacak bir moda hatasına imza attı.

MEGHAN MARKLE ELBİSESİNİN ETİKETİNİ UNUTUNCA ALAY KONUSU OLDU!

İngiliz kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle, hem kendisinin hem de asistanlarının dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Kocası Prens Harry ile birlikte çıktığı resmi gezinin Tonga ayağında Markle'ın başına hiç beklemediği bir olay geldi.

Bebek beklediği haberiyle bütün dünyayı heyecanlandıran, son dönemde kıyafet seçimiyle de artı puan toplayan Markle, giydiği kırmızı elbisenin etiketi üzerinde kalınca bütün dünyanın bakışlarını üzerinde topladı.

Markle ve Prens Harry, Tonga'ya ulaştıklarında resmi törenle karşılandı. Uçaktan el ele inen çift kendilerine yönelik sevgi gösterilerine gülümseyip el sallayarak karşılık verdi. Genellikle koyu renk kıyafetler giydiği için eleştirilen Düşes'in üzerinde bu kez kırmızı bir elbise vardı.

Hamileliği de artık iyice fark edilen Markle, bu kadar şık giyinmiş ama bir ayrıntı hem kendisinin hem de ekibindekilerin gözünden kaçmıştı. Markle'ın giydiği kırmızı elbisenin etiketi üzerindeydi ve kimsenin fark etmemesi de olanaksızdı.

Giyim konusunda sürekli eltisi Kate Middleton ile karşılaştırılan Markle, bu küçük dikkatsizlik nedeniyle uzun süre gündemde kalacak bir moda hatasına imza atmış oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeghan markle  prens harry