UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BABALARINI YAKAN ANNE VE ÇOCUKLARA AĞIR MÜEBBET

İzmir’de Cihat Murat Öğüt’ü öldürdükten sonra cesedin içinde bulunduğu cipi ormanlık alanda yaktıkları iddiasıyla tutuklanan maktulün eşi ve 2 oğlu ile arkadaşlarının ağır müebbeti isteniyor. İş adamının eşi sanık Öznur Öğüt’ün, olay sabahı emniyete gidip eşinin kaybolduğu ihbarında bulunduğu belirtildi.

BABALARINI YAKAN ANNE VE ÇOCUKLARA AĞIR MÜEBBET

İzmir’in Torbalı ilçesinde, iş adamı Cihat Murat Öğüt’ün öldürülmesine ilişkin maktulün tutuklu eşi ve 2 oğlu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, iş adamı Cihat Murat Öğüt’ü (46) öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan sanıklar maktulün eşi Öznur Öğüt (45), çocukları Batuhan Ata Öğüt (19) ve Mehmet Hadi Öğüt (24) hakkında “Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz yargılanan sanık C.G. (37) hakkında ise “Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçlamasıyla 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, cinayetin nasıl işlendiği, suç delillerine nasıl ulaşıldığına ilişkin bilgilere yer verilirken kamera çözümleme tutanağı ve otopsi raporundaki bazı detaylar da paylaşıldı.

 İğneyle bayıltıp boğdular

 Cihat Murat Öğüt ile eşi ve çocukları arasında uzun süreden beri bir geçimsizlik olduğuna yer verilen iddianamede, suç tarihinde Öğüt’ün evinde, sanıkların ortak hareket ederek ele geçirilemeyen ve tespit edilemeyen yabancı bir maddeyi 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHABER