UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİM ERBİL: “KAÇIŞ SENDROMUNUN DURMASINI BEKLİYORUZ!”

5 gün önce evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak'ta kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili doktor kardeşi Yeşim Erbil bilgi verdi.

YEŞİM ERBİL: “KAÇIŞ SENDROMUNUN DURMASINI BEKLİYORUZ!”

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil NTV canlı yayınında, sanatçı için 24 saat ya da 48 saat içinde uyandırılacağını aktardı. Şu an için ameliyat düşünülmediğini ifade eden Yeşim Erbil, solunumu kontrol edildikten sonra ameliyat durumunun netleşeceğini söyledi.

Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil ise durumun ciddiyetini koruduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ağabeyimin yıllardır süren hastalığı damarlarındaki kanın plazma kısmının dokular içine sızması durumu. Sürekli aldığı özel serumlarla kontrol altındaydı. Aslında senelerdir bu çok ender hastalıkla mücadele içinde olmasına karşın hep duruma şükrederdi. Kaburga kırığı ve kanama çok ciddi bir travma oldu. Bu hastalık da şiddetli bir şekilde tetiklendi. Ağrısı kontrol altına alındığından ameliyat edilmeyecek. Genel durumu, solunumu, tansiyonu yoğun bakımda takip altında. Her şey yapılıyor. 24 saat ve 48 saatlik süreç çok önemli. Allah bize ve sevenlerine bağışlasın inşallah. Herkesten dua bekliyoruz.” 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyeşim erbil  mehmet ali erbil