UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RIHANNA’DAN TRUMP’A ŞOK!

Amerika'da her yıl tüm dünyanın kilitlendiği Super Bowl finalinde maç arası performansı için teklif götürülen Rihanna, Trump tarafından hedef gösterilen eski NFL oyuncusu Colin Kaepernick'le dayanışma adına 'hayır' dedi.

RIHANNA’DAN TRUMP’A ŞOK!

Super Bowl ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League'in (NFL) şampiyonluk maçıdır.

Bu şampiyonluk maçından ziyade maç arasında her yıl dünyaca ünlü isimler sahne alır.

2019 yılında sahneye çıkması için teklif götürülen Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın, Colin Kaepernick ile dayanışma adına teklifi reddettiği öğrenildi.



DİZ ÇÖKTÜĞÜ İÇİN İŞSİZ KALMIŞTI

ABD'de polislerin silahsız siyahları öldürme furyasını protesto için 2016 sezonunda NFL maçları öncesi milli marş çalınırken diz çöken Colin Kaepernick, ABD Başkanı Donald Trump tarafından hedef gösterilmesi ve takımların buna biat etmesi sonucu işsiz kalmıştı.

Ama Trump'a hem ABD hem dünyada tepkiler büyürken NFL'nin 'kara listesindeki' eski oyun kurucu, bu yıl spor ürünleri devi Nike tarafından reklam yüzü yapıldı. 'Just Do It' kampanyasında yüzünün altında "Bir şeye inan, uğruna her şeyi feda etmek anlamına gelse de" sözüyle boy gösterdi.

3 Şubat'ta Atlanta'da yapılacak Super Bowl'da sahne alacak şarkıcının Rihanna olmasını çok istediğini, ama ret yanıtı aldığını söyledi.

Kaynakta yer alan haberde, "Rihanna'ya teklif götürdüler, ama o diz çökme tartışmasından ötürü reddetti, çünkü NFL'nin tutumunu onaylamıyor denildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDONALD TRUMP  RIHANNA