UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Gündemin kalbi “Magazin Merkezi’nde atıyor! Anılcan Tanrıyar ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da uçankuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Bircan Bali, inkar ettiği aşkıyla öyle bir yakalandı ki! Bir TV sunucusunun başına gelebilecek en kötü olayı yaşadı! Bircan Bali’nin Şenol İpek’le evliyken MR Jade ile ilişki yaşadığı iddiaları ne kadar doğru?

Arda Turan'ın işten çıkardığı şoföründen Uçankuş Tv’ye özel açıklamalar!

Ünlü güzel 25 yaş büyük sevgilisini babası diye tanıtmış! Cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Eda Taşpınar’ın lise yıllarındaki olay önceki gün yeniden gündeme geldi.

Murat Dalkılıç’a sürpriz evlilik teklifi! Murat Dalkılıç, parası olmadığı için konserine gelemeyen bir hayranını ücretsiz olarak davet edince karşılığında evlilik teklifi aldı.

Sıla, Ahmet Kural ile ilgili neler söyledi? Sıla ve Ahmet Kural aşk sarhoşu. Ahmet Kural ile aşklarına bir şans daha veren Sıla, barışmalarıyla ilgili konuştu.

Pembe top atışını Özge Özpirinçci yaptı! Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi oldu.

Demet Akalın: “Ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın!” Demet Akalın futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavga hakkında ilk kez konuştu. Demet Akalın, Berkay ve Arda Turan ile ilgili “Devlet büyüklerinden biri çıksın araya girsin de barıştırsın onları.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi  ucankus tv