UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan, magazinin pembe kutusu tecrübeli televizyoncu-radyocu Elife Yılmaz’la magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Arda’ya dava şoku! Futbolcu Arda Turan hakkında, "cinsel taciz", "ruhsatsız silah bulundurmak", "genel güvenliği kasten tehliye sokmak" ve "kasten yaralama" suçmalarıyla dava açıldı.

Arda Turan - Berkay kavgasında Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz ifadesinde, "Berkay'ın korumalarına 'silahımı getirin' talimatı verdiğini iddia etti.

Oyuncu gürgen öz, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir videoda son günlere damgasını vuran Arda Turan ve Berkay tartışmasını ti ye alırken görülüyor.

2017 yılında aşk yaşamaya başlayıp 2018 yılında evlenecekleri beklenen Ahmet Kural ve Sıla ani bir kararla ayrılmış ve tüm sevenlerini şaşkınlıklara uğratmışlardı. Özellikle birbirlerine ne kadar yakıştıkları konusunda övgü yağmurları alan çift, instagram hesaplarından bile birbirlerini engellemişlerdi. Ancak dün yaşanan bir son dakika gelişmesi ile Ahmet Kural ve Sıla birlikte görüntülendiler. Çiftin birlikte görünmesi neticesinde yeniden barıştıkları konuşulmaya başlandı.

Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'la birlikte bir alışveriş merkezindeydi. Güntay, Arda Turan-Berkay olayıyla ilgili, "bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Ben her zaman Arda’nın destekçisiyim ve yanındayım" dedi.

Anne Gülnihal Açıkgöz’ün intiharı ile yaşanan aile kardeşler arasında ki küslük 3 ayın sonunda sona erdi, Hadise Açıkgöz kardeşi Derya Açıkgöz ile yan yana geldi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi