UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “ŞÖHRETLER KARMASI”İLE TOP OYNAYACAK

Diyarbakır, 18-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 'Ziraat Gençlik Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Festival programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Diyarbakır'a gelerek 'Şöhretler karması' maçında sahaya çıkacağı belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “ŞÖHRETLER KARMASI”İLE TOP OYNAYACAK

Erdoğan, 'Şöhretler karması' ile top oynayacak

İstanbul'da, mayıs ayında başlayan Gençlik Festivali'nin 18-21 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır'da, 'Ziraat Gençlik Festivali' olarak düzenleneceği belirtildi. Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Bakanlıklar ile Okçular Vakfı'nın destekleriyle Kent Meydanı'nda düzenlenecek etkinlikler 4 gün sürecek.

Festival kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da eski futbol efsanelerinin forma giyeceği 'Şöhretler karması' maçında sahaya çıkarak gençlerle buluşacağı belirtildi.

 DHA'nın haberine göre, festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kente gelerek 'Şöhretler Karması'yla sahaya ineceğini belirti.

 Büyükgümüş yazılı açıklamasında Diyarbakır'ın huzur kenti olduğunu belirterek, "Gençlik Festivalleri'nin ilkini Mayıs'ta İstanbul'da 750 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdik. FestivalTürkiye'nin en geniş kapsamlı Gençlik Festivali olmayı başardı. Gençlerin festival coşkusunu Türkiye'nin dört bir yanına taşımak istiyoruz. Bu zenginliğin ilk adımını da yeniliğin, aydınlanmanın ve kültürün merkezi Diyarbakır'da atmak istedik. En büyük hedefimiz gençlere doğru kanallarla eğlenecekleri bir ortam hazırlamak, istihdam sağlamak, sosyal sorumluluk bilincini artırarak gençlik meselelerine yurt çapında dikkat çekmek" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCUMHURBAŞKANI  ERDOĞAN