UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LUCESCU’DAN ARDA TURAN YANITI!

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi'nde yarın TSİ 19.00'da Rusya ile oynayacağı mücadele öncesinde teknik direktör Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu. Lucescu, Arda Turan’la ilgili bir soruya da cevap verdi.

LUCESCU’DAN ARDA TURAN YANITI!

Rusya'nın Soçi kentindeki Adler Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Lucescu, karşılaşmaya nasıl bir sistemle çıkacağı sorulması üzerine, "Reçete olsa bile ben burada söylemem. Aynı tip oynayan iki takımla maç yaptık İsveç ve Rusya. Bunun reçetesi olsa bile söylenmez. Kimin de nerede nasıl oynayacağını maç saatine kadar söylemeyeceğim" dedi.

Öte yandan Mircea Lucescu, basın toplantısında bulunan tercümanın yanlış çeviri yapmasına sinirlendi. Deneyimli teknik adam, söylediklerini yanlış çevirildiğini anlayınca açıklamalarının bir kısmını Rusça sürdürdü. Rus gazeteci, sorusunun yanlış çevrilmesinden sonra Lucescu'ya sorusunu İngilizce yineledi. Arda Turan olayının bir benzerinin Rusya'da yaşandığını sorması üzerine Lucescu şu cevabı verdi: "Her iki takımda da olaya karışanlar şu anda yoklar."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmircea lucescu  arda turan