UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan, magazinin pembe kutusu tecrübeli televizyoncu-radyocu Elife Yılmaz’la magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

İşte bugünkü programdan satır başları;

Uçankuş Tv Arda-Berkay olayının polis raporunu ele geçirdi! Olayla ilgili emniyetin düzenlediği rapor. 

Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin'in şikayeti üzerine Arda Turan hakkında soruşturma başlatıldı. Savcılık Arda Turan için harekete geçti!

Aslıhan Doğan sessizliğini bozdu! Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaşanılan olaylardan sonra ilk kez konuşan Aslıhan Doğan, sessizliğini bozdu.

Ameliyat olan Berkay’ın ziyaretine ünlü isimler akın etti. Murat Dalkılıç, Hakan Altun ve Ömür Gedik, Samsun Demir, Fettah Can ve eşi Berkay’ı ziyaret etti.

Demet Akalın, Arda Turan’la dün gece yaşadığı olayın ardından burun ameliyatı olan Berkay’ı hastanede ziyaret etti. Demet Akalın’dan Arda Turan cevabı!

Gülşen, Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasından sonra Demet Akalın’ı aramadığı ve aralarında küslük olduğu sorularına ne cevap verdi?

Arda Turan - Berkay Şahin olayıyla ilgili sorulara Edis ne cevap verdi?

Şevval Sam ve Talat Bulut barıştı mı? Daha önce de Talat Bulut ile ilgili açıklama yapan Sam, Bulut ile davalık olmuş konu mahkemeye taşınmıştı.

Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Zafer Algöz müjdeyi verdi! Cem Yılmaz bu kez belgeselle görücüye çıkıyor!

Dilan Çiçek Deniz, sevgilisi Furkan Andıç ile birlikte bir film projesinde çalışmaya sıcak baktığının sinyallerini verdi.

Mehmet özer ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran Tülin Şahin yeni aşkıyla çok mutlu. İki aydır Portekizli iş insanı Pedro De Noronha’yla birlikte olan şahin, ilişkisiyle ilgili neler söyledi? 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHABER  MAGAZİN MERKEZİ