UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞARILI OYUNCU SAHNELERE GÖZ KIRPTI!

Türk televizyonlarına konu ve içeriğiyle ayrı renk katan ülkenin tek spor&talk show programı ‘Tahminim Pekmez’, Uçankuş Tv ekranlarında gündem yaratmaya devam ediyor.

BAŞARILI OYUNCU SAHNELERE GÖZ KIRPTI!

Başarılı televizyoncular Ufuk Ağca ve Anıl Budak hazırlayıp sunduğu ve her hafta hem spor hem de magazin sütunlarında manşetleri belirleyen programa bu hafta her parmağı marifetlerle dolu oyuncu  Burcu Karakaya konuk oldu.

Dünyanın birçok yerinde yayınlanan reyting rekortmeni Elif dizisinde Birce karakterini başarıyla canlandıran güzel oyuncu, Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın soruları karşısında ter dökerken çok bilinmeyen bir özelliğini de ‘Tahminim Pekmez’ programında açıkladı.

Küçük yaşlardan bu yana müziğe gönül verdiğini ifade eden Karakaya, ‘‘Üniversite de oyunculuk üzerine eğitim aldım ve bu gerçekten de sevdiğim gönül verdiğim bir işi yapıyorum fakat bunu da burada ilk kez açıklamış olayım müziğe olan ilgim de tıpkı oyunculuk gibi küçük yaşlardan geliyor. Hep içimde bir ukde kalmıştır. Bir gün doğru bir projeyle sahnelerde olmak en büyük hayalim’’ ifadelerini kullandı.

Elif dizisinin başarısının sırrı da samimiyet olarak açıklayan Karakaya, ‘‘Biz bir futbol takımı gibi çalışıyoruz. Bizi başarıya götüren de bu ekip ruhumuz ve samimiyetimiz. Güzel bir iş yapıyor ve güzel insanlarla dizimizi buluşturuyoruz. Böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutluyum’’ dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburcu karakaya  tahminim pekmez