UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUNUCU STÜDYOYA BEBEĞİYLE GELDİ!

ABD'de bir hava durumu sunucusu canlı yayında bebek kangurusunu sırtına giydi ve sırtında çocuğu varken hava durumunu sundu.

SUNUCU STÜDYOYA BEBEĞİYLE GELDİ!

Praedictix isimli meteoroloji şirketi için çalışan sunucu ve meteorolog Susie Martin, çalışan ebeveynleri bebek kangurusu olarak bilinen aparatı giymeye teşvik etmek amacıyla canlı yayına oğlu ile çıktı.

Olay hakkında ‘Good Morning America'ya açıklamalarda bulunan Martin, "Bana bir anne olarak fazlaca yardımı dokunan ve bir anne ile çocuğu arasında kurulan bu bağı tecrübe etmeye imkan sağlayan bu harika aparatı teşvik etmek istedim" dedi.

"Sanıyorum, bebekleri rahat ettirmenin en iyi yollarından biri. Benim için harika bir şey çünkü bebeğim oldukça rahatken, bir yandan birçok işle aynı anda uğraşabiliyorum" diyen Martin, "Bu aparat benim iş yapabilmemi sağlarken aynı zamanda bir anne gibi hissetmemi sağlıyor" yorumunda bulundu.

Martin'in oğluyla hava durumu sunduğu video internette hızla yayıldı ve 1,2 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

Sosyal medyada oğlu ile sunduğu programın bir anda yayılması sonrasında oluşan ilgiden memnun olduğunu dile getiren Martin, "Burada tek mesaj, benim bu ürünü seviyor olmam. Çalışan bir anne olarak diyebilirim ki işimi yapmama yardım eden bu aparatı kullanmak güzel bir şey" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSUNUCU  BEBEK