UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAVADA PANİK! THY PİLOTUNDAN KORKUTAN ANONS!

Paris Charles De Gaulle Havalimanıından havalanan Türk Hava Yollarının TK1820 sefer sayılı İstanbul uçağında önemli bir anonsla panik yaşandı.

HAVADA PANİK! THY PİLOTUNDAN KORKUTAN ANONS!

Gökhan Artan  İstanbul, 9 Ekim Türk Hava Yollarının Paris-İstanbul seferini yapan Boeing 737-800 tipi uçağında bir yolcunun iniş sırasında rahatsızlanması üzerine pilot, Hava Trafik Kontrol Merkezine, az önce bir yolcumuz rahatsızlandı. Kusuyor, tuvaleti kullanma durumu olduğu için inişi iptal etme dururumumuz olabilir? Anonsunda bulundu.

Paris Charles De Gaulle Havalimanıından dün havalanan Türk Hava Yollarının TK1820 sefer sayılı İstanbul uçağında bir yolcu uçağın Sabiha Gökçen Havalimanına inişine kısa bir süre kala rahatsızlandı.

Kusmaya başlayan yolcu ile ilgili kabin görevlileri kokpit ekibine  haber vermesi üzerine pilot, Hava Trafik Kontrol Merkezine inişi iptal etme durumu olabileceği bilgisini verdi.

Hava trafik kontrolörüne Boeing 737-800 tipi uçağın pilotu, Efendim az önce bir yolcumuz rahatsızlandı. Kusuyor, tuvaleti kullanma durumu olduğu için inişi iptal etme dururumuz olabilir. Tuvalete girdi. Muhtemelen pas geçme olabilir malumat anonsu yaptı.

İnişe 5 dakika kala yapılan anons sonrası THY uçağı pas geçmeden saat 16:55de iniş yaparken rahatsızlanan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTHY