UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAŞLI ADAMIN TOPU ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRMA ÇABASI GÜLÜMSETTİ!

Siverek ilçesindeki Hayriye mahallesinde yürürken bir den önüne düşen topu tutan İbrahim Senateş, topu yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvarın üstünden aşırarak geri göndermek istedi.

YAŞLI ADAMIN TOPU ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRMA ÇABASI GÜLÜMSETTİ!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki İbrahim Şenateş, okulun bahçesinden kaçan topa merakı komik anlara neden oldu. Cep telefonu ile görüntülenen anlarda yaşlı amca, topu duvardan aşırma çabasında başarılı olamadı.

Bölgenin yakınlarındaki İmam Hatip lisesi'nden kaçtığı tahmin edilen top ile bir süre mücadele eden Şenateş, şut denemelerinde başarı olamadı. Duvardan topu aşıramayan İbrahim amca, peş etmeyerek topu yer de sektirip tekrar denedi ama yine başarılı olamadı. Bir kaç kez daha sürdürdüğü çabaya rağmen başarılı olamayan Şenateş'in bu halleri bir cep telefonu ile görüntülendi.

İbrahim amcanın komik anlarının kaydedildiği görüntüler sosyal medyada paylaşılınca ilçede gündem oldu.

"Elim dolu olduğu için duvarı aşamadım"

Görüntülerin çekildiği anı anlatan İbrahim Şenateş, topu görünce dayanamadığını ve duvardan aşırtmak istediğini kaydetti. Çabasının başarısız olmasını ile elinin dolu olmasına bağlayan Şenateş, "Öğrenciler top oynarken, top bahçenin dışına çıktı, bende topu onlara atmak için birkaç vuruş yaptım başarısız oldum, aslında atabilirdim ama elimde eşya vardı ondan atamadım" dedi.

Futbolda rakip tanımadığını da belirten yaşlı amca, geçmişte futbol topu olmadığını hatırlatarak, "Bizler futbol topu bulamazdık, inek yünü ıslatır ve top yapardık. Onla oynardık. Şimdi dahi gençler karşıma gelse yenerim, futboluma güveniyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşanlıurfa  İbrahim Senateş