UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI! TUTUKLANAN ÜNLÜ OYUNCU SERBEST!

Birden çok kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen ABD Başkanı Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme adayı Brett Kavanaugh’u protesto ettiği için tutuklanan ünlü model ve oyuncu Emily Ratajkowksi serbest kaldı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI! TUTUKLANAN ÜNLÜ OYUNCU SERBEST!

ABD Başkanı Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme üyeliğine aday gösterdiği ve hakkında cinsel taciz iddiaları ortaya atılan Yargıç Brett Kavanaugh’ı protesto ederken tutuklanan İngiliz model ve oyuncu Emily Ratajkowski, serbest bırakıldı.

Yaşananlar sonrası New York’ta görüntülenen 27 yaşındaki yıldız, soruları yanıtsız bıraktı.

Ratajkowksi ise tutklandığını sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadeleri kullanmıştı: “Bugün, cinsel taciz nedeniyle birden fazla kadın tarafından suçlanan bir adam olan Brett Kavanaugh'un Yüksek Mahkeme'ye aday gösterilmesini protesto ettiğim için tutuklandım. Kadınlara zarar veren erkekler artık daha fazla güçlü pozisyonlara yerleştirilemezler."

"Kavanaugh’un ABD Yüksek Mahkemesi’n’de yargıç adayı olarak kabul edilmesi, bu ülkede kadınlara önem verilmediğinin mesajıdır. Kadınlarına, erkeklerine olduğu gibi saygı duyan, onları destekleyen ve kabul eden bir hükümet talep ediyorum.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREmily Ratajkowksi  DONALD TRUMP  OYUNCU