UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ DJ GÖZALTINA ALINDI!

Dünyaca ünlü Amerikalı DJ David Morales, bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Japonya'da uyuşturucu madde bulundurma şüphesiyle gözaltına alındı.

ÜNLÜ DJ GÖZALTINA ALINDI!

Dünyaca ünlü ABD'li DJ David Morales, Japonya'nın Fukuoka Havalimanı'nda 'uyuşturucu madde bulundurma' suçundan gözaltına alındı.

Japonya'nın Fukuoka şehrindeki havalimanında bavulunda uyuşturucu madde bulunduğu açıklanan Morales'in, suçlamaları "uyuşturucu benim değil, biri bana tuzak kurmuş olabilir" diyerek reddettiği belirtildi. Uyuşturucu bulundurmanın sert kanunlarla yasaklandığı Japonya'da bu suçu işleyenler "kişisel kullanım" dahil 7 yıla varan hapis ve 3 milyon yen para cezasına çarptırılıyor.

DAVID MORALES KİMDİR?

1980'ler ve 1990'larda New York müzik piyasasında etkili bir figür olarak yer alan Morales, Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson ve Janet Jackson gibi sanatçılar için remiksler yaptı. 1996'da yapımcı sıfatıyla çalıştığı Mariah Carey'nin "Fantezi" adlı şarkısı için ilk kez Grammy Ödülü'ne aday gösterilen Morales, iki yıl sonra Grammy Ödülü'nü kazandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdavid morales  dj