UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAFFET SANCAKLI’NIN ÇOCUKLARI BAKIN HANGİ SEKTÖRE ATILDI?

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, kızı Duygu Sancaklı Dandin ve oğlu Mert Sancaklı’nın kurdukları LYS L’ART FLORAL açılışına katıldı.

SAFFET SANCAKLI’NIN ÇOCUKLARI BAKIN HANGİ SEKTÖRE ATILDI?

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın kızı Duygu Sancaklı Dandin ve oğlu Mert Sancaklı’nın kurduğu LYS L’ART FLORAL açılış töreni bugün İstanbul Maslak’ta yapıldı.

Açılışa iş dünyasından isimler yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan Saffet Sancaklı, “Çocuklarım ilk işlerinde böyle bir organizasyon yaptılar. Sizler de dostlar olarak aramızdasınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Milletvekili Celal Adan da açılışa katılanlar arasındaydı.

Adan, Duygu Sancaklı Dandin ve Mert Sancaklı’yı başarıları için tebrik ederek, “Mağazayı gördüm. Gerçekten çok iç açıcı. Büyük bir değer üretmişsiniz” diye konuştu.

Açılışa katılan bir diğer isim olan iş insanı Ali Ağaoğlu da ikiliyi tebrik etti.

Bebek bekleyen Duygu Sancaklı Dandin için “Güzelliğini işine taşıdı” diyen Ağaoğlu, “Gerçekten Maslak 1453’e değer katan bir proje oldu. Saffet Bey babası, ben de amcası sayıyorum kendimi. Her zaman yanındayım” dedi.

Açılışın ev sahiplerinden Duygu Sancaklı Dandin de her yere hizmet veren bir çiçekçi olduklarını belirterek, “Çiçeklerimizin hepsi yurtdışından geliyor. Çok fazla çeşidimiz var” dedi.

Mert Sancaklı ise kaliteli çiçekler kullandıklarını söyleyerek, “Herkese kalitemizi ve vizyonumuzu satmak istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsaffet sancaklı  ali ağaoğlu