UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN SABANCI MEKÂNDA TANIŞTIĞI KADINI BİR ANDA ORTADA BIRAKTI!

Sosyetik Hakan Sabancı'dan centilmenlik dışı bir tavır. Hakan Sabancı ile Hacı Sabancı'nın tuhaf gecesi.

HAKAN SABANCI MEKÂNDA TANIŞTIĞI KADINI BİR ANDA ORTADA BIRAKTI!

Hakan Sabancı ile Hacı Sabancı geçtiğimiz akşam tuhaf bir gece yaşadı. Hakan ve Hacı Sabancı, önceki akşam eğlenmeye bir mekâna gitti.

Takvim’in haberine göre; Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı'yı da yanında götürürken Hakan Sabancı yalnızdı. Ancak gittiği mekânda eski sevgilisi Aslıhan Karalar'la yakınlaşan Hakan Sabancı, aynı zamanda Fatma adlı esmer bir güzelle de mekânda eğlendi.

Hakan Sabancı'nın parti çıkışında Fatma'ya yaptığı hamle ise esmer güzele 'pes' dedirtti. Sık sık farklı güzellerle kısa süreli ilişkiler yaşayan Hakan Sabancı, önceki akşam centilmenlik dışı bir tavra imza attı.

Sabancı, mekânda tanıştığı 'Fatma' isimli esmer güzelle geç saatlere dek eğlendi. Çıkışta VIP minibüsüne binen genç adamın peşinden yeni tanıştığı genç kız da gitti.

YÜZÜNE KAPI KAPANDI

Patlayan flaşları gören Hakan Sabancı, şoförüne "Kapıyı kapa" talimatı verip esmer güzelini sokak ortasında bıraktı. Sabancı, bu kez çapkınlığın değil kabalığın kitabını yazdı.

FATMA ARKADAN BAKAKALDI

Sabancı'nın aracına almadığı Fatma, ne yapacağını bilemedi. Esmer güzel, hemen telefonuna sarılıp yine Hakan Sabancı'yı arayarak "Pes" dedirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan sabancı  hacı sabancı