UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BU AKŞAM 20:00'DA...

Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan, magazinin pembe kutusu tecrübeli televizyoncu-radyocu Elife Yılmaz’la magazin gündemini tayin ediyor!.. Yeni saati, yeni ve güçlü kadrosuyla Magazin Merkezi bugün 20:00’da UçanKuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BU AKŞAM 20:00'DA...

İşte bugünkü programdan satır başları;

“Erkenci Kuş” dizisinin yıldız oyuncusu Demet Özdemir, ‘çene botoksu” yaptırdığı iddialarına ne yanıt verdi? Seçkin Özdemir’den ayrıldıktan sonra Demet Özdemir’in Can Yaman ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Özdemir neler söyledi?

Demet Akalın, önceki akşam kızı ile Yeniköy'de bulunan bir mekânda görüntülendi. Akalın, altı yıllık eşi Okan Kurt’tan boşandıktan sonra ilk kez sessizliğini bozdu.

Barış Arduç ile Gupse Özay’ın ayrıldıkları geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti. Barış Arduç, önceki akşam sevgilisi Gupse Özay ile haklarında çıkan ayrılık iddialarına ne cevap verdi?

Film gibi hırsızlık!.. ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın sigorta şirketi, eski koruması Pascal Duvier’e Paris soygunu öncesi alması gereken önlemleri almadığı için 6,1 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Film gibi hırsızlığın perde arkası…

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli evleniyor mu? Cem Yılmaz’dan konuyla ilgili açıklamalar!..

Anıl Altan 21 günlük askerliğini bitirdi!..

'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Sadettin Yerebakan' karakteri ile hafızalara kazınan Yıldırım Öcek son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye kimler katıldı?

Ünlü oyuncu Tom Cruise her ay 10 gün hakkı olmasına rağmen 12 yaşındaki kızı Suri’yle görüşmüyor! Peki bir baba kızıyla neden görüşmez?

Detaylar 20:00’da Magazin Merkez’inde…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMAGAZİN MERKEZİ