UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN: OKAN BEY’LE GÖRÜŞMÜYORUM

Demet Akalın, önceki akşam kızı ile Yeniköy'de bulunan bir mekânda görüntülendi. Akalın, altı yıllık eşi Okan Kurt’tan boşandıktan sonra ilk kez sessizliğini bozdu.

DEMET AKALIN: OKAN BEY’LE GÖRÜŞMÜYORUM

Demet Akalın, önceki akşam kızı Hira ve arkadaş grubuyla Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.

Mekân çıkışı soruları yanıtlayan Akalın, üç hafta önce boşandığı Okan Kurt, yıllardır dargın olduğu Alişan, sosyal medyada takibi bıraktığı Seren Serengil, bir dönem mahkemelik olduğu İbrahim Tatlıses ve ünlü şarkıcı Sıla hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

“OKAN BEY’LE GÖRÜŞMÜYORUM”

Demet Akalın, Okan Kurt ile ilgili sorular karşısında “Arkadaşlar kızım yanımda, Okan Bey’le görüşmüyorum. Ben, eski eşim ve kızımın adının baş harflerinden oluşan DOH plakalı aracımı da en kısa zamanda değiştireceğim.” diyerek yanıt verdi.

Demet Akalın, muhabirlerin yıllardır küs olduğu Alişan’la ilgili soruları karşısına ise “Ben adamı bildiğimden hiç barışmak istemedim. Onun hakkında bir şey söylememe de gerek yok.” dedi.

"İLK O YANIMDAYDI. ŞOKE GİRDİM"

Demet Akalın: “Bu zor süreçte Sezen Aksu, Gülben Ergen ve Hülya Avşar arayıp moral verdi. Hatta Sıla'ya o kadar sallamıştım, buna rağmen kız bana büyük destek oldu. İlk o yanımdaydı. Şoka girdim. Yıllar önce ailem ile aramı açan İbrahim Tatlıses bile ilgilendi. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET AKALIN  OKAN KURT