UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ FUTBOLCUDANTECAVÜZ İDDİALARINA FLAŞ CEVAP!

Las Vegas'ta bir kadına tecavüz etmekle suçlanan Cristiano Ronaldo, açılan soruşturma karşısında vicdanının rahat olduğunu söyledi.

YILDIZ FUTBOLCUDANTECAVÜZ İDDİALARINA FLAŞ CEVAP!

Juventus'un süper yıldızı Cristiano Ronaldo, hakkındaki tecavüz iddiasının yankıları büyüyor.

Kathryn Mayorga isimli bir kadın, Ronaldo'nun 2009 yılında Las Vegas'taki bir otel odasında kendisine tecavüz ettiğini iddia ediyor. Almanya'nın ciddi gazetelerinden Der Spiegel'e göre, Ronaldo'nun temsilcileri, Mayorga'nın avukatlarıyla 2010 yılında bir araya gelerek suçlamaların kamuoyuna açıklanmaması karşılığında 375 bin dolar ödemeyi kabul ettiler.

Mayorga'nın avukatları bu anlaşmanın artık geçersiz olduğunu savunuyorlar. Las Vegas polisi, avukatların bu girişimi sonrasında iddia edilen olayla ilgili bir soruşturma açtı.

RONALDO: VİCDANIM RAHAT

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yayımlayan Cristiano Ronaldo, suçlamaları kesin bir dille reddettiğini ifade etti.

"Tecavüz, olduğum ve inandığım her şeye tezat olan iğrenç bir suç" diyen 33 yaşındaki forvet oyuncusu, "Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden kendilerinin reklamını yapmak isteyen insanlar tarafından yaratılan bu medya cümbüşünü beslemeyi reddediyorum." şeklinde konuştu.

Ronaldo, konuyla ilgili açılan soruşturmayla ilgili "Rahat olan vicdanım ile soruşturmanın sonuçlarını sükunet içerisinde bekliyor olacağım." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'nun toplam dört çocuğu bulunuyor. Portekizli yıldız, şu sıralarda Georgina Rodriguez ile birlikte.

İşte Ronaldo’nun o açıklaması; 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcristiano ronaldo