UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL’DAN HADİSE’NİN ABLASI HÜLYA AÇIKGÖZ’E GÖNDERME!

Sinan Akçıl, eski aşkı Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’e gönderme yaptı. Mustafa Ceceli ile ‘Anlarsın’ şarkısına klip çeken Sinan Akçıl, olay açıklamalar yaptı.

SİNAN AKÇIL’DAN HADİSE’NİN ABLASI HÜLYA AÇIKGÖZ’E GÖNDERME!

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli yeni şarkıları ‘Anlarsın’ın klibini önceki gün Balat’ta çekti.

Sinan Akçıl’ın sözlerini yazdığı ve Mustafa Ceceli ile düet yaptıkları ‘Anlarsın’ 15 Ekim’de görücüye çıkıyor. Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl, klipte iki garsonu oynuyorlar.

Sinan Akçıl, ‘Anlarsın’ şarkısıyla ilgili “Bu şarkıda ben sevdanın mağlubiyetini galibiyetini anlattım. Çok önemli bir işe el attık. Biz ‘feat’ lafını kaldırmak istiyoruz. Feat lafı bence aranjörlerin sadece isimlerini duyurmak için yaptıkları bir şey. Şarkıcılar da Mustafa Ceceli ile Sinan Akçıl olarak çıkacağız. Bence artık bu şekle dönmeli.” dedi.

“GERÇEKLER ER YA DA GEÇ ORTAYA ÇIKAR”

Sinan Akçıl, eski sevgilisi Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz hakkında ‘ondan kurtulursa çok daha mutlu olur” diye bir açıklama yapmıştı. Akçıl’a bu açıklamayı hatırlatıyoruz.

Sinan Akçıl da konuyla ilgili olarak “Gerçekler er ya da geç ortaya çıkmakla yükümlüdür yani o yüzden diyecek bir şey yok.” diyerek haklı çıktığını söyledi.

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ile ilgili sorular karşısında ise “Gizlilik olduğu için bir şey konuşamıyorum. İnşallah o süreç tamamlandığımda anlatacaklarım olur size.” diyerek yanıt veriyor.

Mustafa Ceceli, her şeyin çok güzel gittiğini oğlu Arın ile eşi Selin İmer’in çok iyi anlaştıklarını ifade etti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİNAN AKÇIL  HADİSE  HÜLYA AÇIKGÖZ