UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKIRKÖY SALDIRGANI TUTUKLANDI!

İstanbul Bakırköy'de kız arkadaşını darp ettikten sonra lüks cipini yayaların üzerine sürerek, 6 kişiyi yaralayan hakim-savcı çocuğu Görkem Sertaç Göçmen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAKIRKÖY SALDIRGANI TUTUKLANDI!

Bakırköy’ün en işlek caddelerinden biri olan Fişekhane Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezinin önünde dün saat 17.20’de meydana gelen korkunç olayda 21 yaşındaki Görkem Sertaç Göçmen, aracında kız arkadaşını dövmeye başladı. Olayı gören vatandaşlar sürücüye müdahale etmek istedi. Ancak tartışma çıktı. Görkem Sertaç Göçmen, aracından inerek vatandaşlarla kavgaya tutuştu. Kalabalık artınca da aracına geri bindi. Hızla hareket ettirdiği aracı yayaların üzerine sürdü. Kaldırıma da çıkan sürücü, Esranur Abacı, Recep Göçer, Hamit Başaran, Can Berk Arıkan, Cebrail Işık ve Mert Durmuş’u ezerek yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KIZ ARKADAŞI: ANİDEN BAŞIMA VURMAYA BAŞLADI

Şahsın kız arkadaşı A.A. ise polise verdiği ifadesinde “Arabada konuşuyorduk. Aniden başıma vurmaya başladı. Çevredekiler tepki gösterince de aracı yayaların üzerine sürdü” dedi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Görkem Sertaç Gökmen bugün Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi. Elleri kelepçeli olarak adliyeye getirilen zanlı, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Gökmen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 KİŞİYİ SİLAHLA YARALAMIŞ

Annesinin hakim babasının ise savcı olduğu öğrenilen Görkem Sertaç Göçmen, 1 yıl önce Ataköy’de kaldığı hakim-savcı lojmanında, kafede tartıştığı kişilere rastgele ateş ederek 2 kişiyi yaralamıştı.

BAKIRKÖY SALDIRGANININ İFADESİ

"LİNÇ EDİLMEKTEN KORKTUM"

Bakırköy’de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmalarına sebep olan şahsın ifadesi ortaya çıktı. Nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlının, "Linç edilmekten korktuğum için sağa sola arabayı hareket ettirirken kaçmaya çalıştım" dediği öğrenildi.

Bakırköy’de bir kadını darp ettikten sonra kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmalarına sebep olan Görkem Sertaç Göçmen, çıkarıldığı mahkemece tutukladı. Zanlının mahkemede verdiği ifadenin detayları da ortaya çıktı.

İstanbul Üniversitesinde öğrenci olduğunu belirten şahsın ifadesinde, "Linç edilmemek için olay yerini terk etmek zorunda kaldım. 10-15 kişi saldırdı ve aracıma hasar vermişlerdir. Arabamın arka camı tekmelerle kırılmış hasar verilmişti. Linç edilmekten korktuğum için sağa sola arabayı hareket ettirirken kaçmaya çalıştım. Pişmanım. Kız arkadaşımla tartışırken yolunda trafiğe kapanması üzerine valeler tepki gösterip olay büyüdü. Darp etmedim" dediği kaydedildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSALDIRGAN  BAKIRKÖY