UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL FUTBOLCU SEVGİLİSİNDEN HAMİLE Mİ?

En mükemmel çift olarak gösterilen dünyaca ünlü model Gisele Bündchen ve amerikan futbolcusu Tom Brady'nin iliişkisindeki detay şaşırttı.

ÜNLÜ MODEL FUTBOLCU SEVGİLİSİNDEN HAMİLE Mİ?

Dünyanın en mükemmel çiftlerinden biri olarak gösterilen manken Gisele Bündchen ile Amerikan futbolcusu Tom Brady’nin ilişkisinde flaş bir detay ortaya çıktı.

Brezilyalı model Gisele Bündchen, 'Lessons: My Path to a Meaningful Life' adlı biyografi kitabında hayatına dair bugüne kadar ortaya çıkmayan detayları yazdı.

38 yaşındaki güzel, Tom Brady ile henüz iki aylık sevgili oldukları dönemde, NFL takımı oyuncusunun eski sevgilisinin hamile olduğunu öğrenince yaşadıklarını anlattı.

Gisele Bündchen, “İlişkimiz iki aylıkken Tom bana eski kız arkadaşının hamile olduğunu söyledi. Sonraki günlerde haber her yere yayılmıştı. Dünyamın başıma yıkıldığını hissettim” ifadelerini kullandı.

Tom Brady ile oyuncu Bridget Moynahan, Aralık 2006’da ayrılmadan önce iki yıl birikte olmuştu.

Ayrıldıkları ay, Tom Brady ile Gisele Bündchen sevgili oldu. Bridget Moynahan, oğlu Jack’i Ağustos 2007’de dünyaya getirdi.

Bündchen, Moynahan’ın hamilelik olayını “Kolay zamanlar değildi” diye anlatırken, Jack’in dünyaya gelmesini mutluluk verici olarak nitelendirdi.

Dünyaca ünlü model, “Jack ve Tom için orada olmak istedim. Hayatlarını yoluna sokmak ve yakın ilişki kurmalarını sağlamak için yardım etmeliydim" ifadelerini kullandı.

38 yaşındaki manken, Jack’in dünyaya gelmesinin, Tom Brady ile bir aile kurmak için kendisine ilham verdiğini açıkladı.

Bündchen ve Brady 2009 yılında evlendi ve 8 yaşında Benjamin ve 5 yaşında Vivian adlı iki çocukları var.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan yaman