UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DUVARINI DELEN KOMŞUSUNU KİRALIK KATİL TUTUP ÖLDÜRTTÜ!

Rusya’nın Stavropol bölgesinde bir kadın duvarını matkapla deldikleri için tartıştığı komşularını kiralık katile öldürttü.

DUVARINI DELEN KOMŞUSUNU KİRALIK KATİL TUTUP ÖLDÜRTTÜ!

Rusya’nın Stavropol bölgesinde Akıllara durgunluk veren olay bir olay yaşandı.

Stovropol bölgesinde bulunan Budyonnovsk şehrinde yaşanan olayda, bir kadının komşuları matkapla evlerinin duvarını delerken matkap ucu duvarından karşı tarafa geçti. Bunun kadın ve komşuları olan karı - koca aralarında tartışmaya başladı. 53 yaşındaki kadın, komşularına tehditler yağdırdı. Hıncını alamayan kadın bir süre sonra kiralık katil araştırmaya başladı. Çabası yaklaşık 15 gün boyunca sürdü ve toplamda 100 bin rubleye bir kiralık katil buldu.

Kadınla anlaşma sağlayan kiralık katil karı - kocayı takibe başladı. Evlerinden çıktıktan sonra araçlarına binen karı -kocaya kurşun yağdıran kiralık çifti araçlarının içinde öldürdü. Olayın ardından polis olayı aydınlığa kavuşturmak için çalışma başlatarak apartmanda yaşayan herkesi sorguya aldı. Yaşamını yitiren çiftin bir süre önce komşularıyla tartıştığını öğrenen polis 53 yaşındaki kadını takibe aldı.

Kiralık katile parayı teslim ederken yakalandı

Sıkı takip sonucunda kadının bir kiralık katil ile buluşacağını tespit eden polis her yere kamera yerleştirdi. Kiralık katil ile buluşan kadın ona 100 bin ruble para teslim ederken görüntülendi. Polisin operasyonu sonucunda hem kiralık katil hem de azmettirici olan 53 yaşındaki kadın gözaltına alındı ve taraflar ayrı ayrı suçlarını itiraf etti. Kadın cinayete azmettirmekten, kiralık katil ise cinayetten dolayı yargılanacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMOSKOVA