UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİDDETLİ YAĞMUR MARMARA VE EGEYİ VURDU!

Akdeniz’de oluşan tropik fırtınanın Ege Denizi’nde etkili olacağı ve İzmir’i vurabileceği açıklanmıştı. Ancak rüzgar yön değiştirmiş, fırtına Ege Denizi’nden kuzeye yönelmişti.

ŞİDDETLİ YAĞMUR MARMARA VE EGEYİ VURDU!

İzmir Kemalpaşa’da alt geçitte biriken suda aracıyla mahsur kalan bir kişi, köprüden kendisine uzatılan halata tırmanarak kurtuldu.

 Bölgeyi fırtına vurmadı fakat getirdiği yağış hayatı felç etti. Önceki gün İstanbul Beykoz, Kocaeli Kandıra ve Sakarya Kaynarca’da sel yaşanmıştı. Kaynarca’da 147 bina ve 56 araç zarar gördü, 2 okulda eğitime ara verildi.

Kemalpaşa’da alt geçitte biriken suda aracıyla mahsur kalan bir kişi, köprüden kendisine uzatılan halata tırmanarak kurtuldu.

HIZI 70 KİLOMETRE

Fırtınanın getirdiği ve hızı saatte 70 kilometreye çıkan rüzgar nedeniyle Balıkesir Edremit’te dev dalgalar, yazlıkların bahçe duvarlarını aştı. Bodrum’da yarım saat süren sağanak yağış sokakların sular altında kalmasına yol açtı. İzmir’de en çok Foça ve Dikili bölgesi yağış aldı. Tropik fırtınanın vurduğu Yunanistan’da ise 1 kişi öldü, 3 kişi de kayboldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYAĞMUR  EGE  MARMARA