UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT DALKILIÇ ARADIĞI MUTLULUĞU SETTE BULDU!

Kulislerde konuşulanlara göre 35 yaşındaki şarkıcı, gönlünü filmde başrolü paylaştığı Melis Sezen'e kaptırdı. Kendinden 10 yaş küçük oyuncuyla yakınlaşan Dalkılıç'ın bu aşkı şimdilik herkesten sakladığı öğrenildi.

MURAT DALKILIÇ ARADIĞI MUTLULUĞU SETTE BULDU!

Hande Erçel'le aşkı 1 yılı doldurmadan son bulan Murat Dalkılıç, iddiaya göre mutluluğu rol arkadaşında buldu. Ünlü popçu, konuşulanlara göre son filmi ‘Dünya Hali’nin setinde partneri Melis Sezen’le yakınlaştı. Bir başka popçu Murat Boz’un da Aslı Enver’le barıştığı iddia edildi.

Güzel oyuncu Hande Erçel'den bu ayın başında ayrılan Murat Dalkılıç cephesinde sürpriz gelişme… Erçel, hasta annesine daha çok vakit ayırmak için Dalkılıç'la 10 aylık aşkına son verince popçu da kendini işlerine vermişti. Yeni filmi 'Dünya Hali'nin çekimleri için gece gündüz çalışan Dalkılıç, iddiaya göre aradığı mutluluğu da sette buldu..

ARALARINDA 10 YAŞ FARK VAR

Kendinden 10 yaş küçük oyuncuyla yakınlaşan Dalkılıç'ın bu aşkı şimdilik herkesten sakladığı öğrenildi. Sezen ile yeni bir aşka yelken açan Dalkılıç, iddiaya göre de ilişkiyi sadece yakın dostlarıyla paylaştı..

ÇOK YAKIN DOSTLARDI...

Setten sürekli birlikte fotoğraf paylaşan ikilinin birbirlerinin paylaşımlarını da beğeni yağmuruna tutması dikkatli gözlerden kaçmadı. İşin ilginç yanı ise Hande Erçel ile Melis Sezen'in yakın dost olması ve ikilinin geçtiğimiz sezon aynı dizide rol almasıydı. Şimdilik Instagram'da birbirlerini takip eden Erçel ile Sezen'in aşk dedikodusunun ardından takipleşmeyi bırakıp dostluğu da bitirip bitirmeyecekleri merak konusu oldu..

YAKIN DOSTLARINDAN ŞOK İDDİA: BİRLİKTELER

Hayranlarının barışmalarını dört gözle beklediği Aslı Enver ile Murat Boz, iddiaya göre ayrılığa daha fazla dayanamadı. 2 buçuk yıllık aşkları Nisan'da sürpriz şekilde biten ünlü çift, bu kararla sevenlerini üzmüştü. Birbirlerini Instagram'da takibi bırakıp aşk fotoğraflarını da silen ikilinin, barışıp barışmayacağı yılan hikayesine dönerken önceki gün çifte yakın bir kaynak güzel haberi verdi. Popçunun ağabeyi Ali Boz'un yakın dostu astrolog Aytaç Öner, katıldığı bir TV programında bombayı patlattı..

AĞZINDAN KAÇIRDI

Öner, "Aslı ile Murat barışacak mı?" sorusuna "Onlar zaten barıştı ve çok mutlular" yanıtı vererek şaşırttı. Stüdyodakilerin şaşkınlığı üzerine ne yapacağını şaşıran Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim? O zaman özür diliyorum" diye konuştu..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13