UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜN YALOVA BUGÜN MUĞLA! DENİZ 20 METRE ÇEKİLDİ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından tropik fırtınanın yönünü değiştirdiği ama Muğla yöresi için şiddetli yağış beklendiği uyarısının ardından Akyaka sahilinde akşam saatlerinde deniz suyu çekilmesi yaşandı.

DÜN YALOVA BUGÜN MUĞLA! DENİZ 20 METRE ÇEKİLDİ!

Muğla’nın Gökova Körfezi'ndeki Akyaka sahilinde deniz suyu 20 metre çekildi. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, deniz iç kesimlerine kadar yürüyüş yaptı.

20 metreye yakın deniz suyu çekilmesinin ardından sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Vatandaşlar, ilk defa deniz suyu çekilmesi gördüklerini, öğle saatlerinde deniz suyunun normal olduğunu, akşam saatlerinde çekilme yaşandığını söylediler. Deniz suyunun medcezir ve dolunay nedeniyle gerçekleştiğini de söyleyen vatandaşlar, deniz suyunun tekrar geri geldiğini açıkladılar.

Akyaka Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Mehmet Gümüş, her yıl mevsim değişikliklerinde yaşanan normal bir deniz suyu çekilmesi yaşandığını ifade ederek, yağmur öncesi de su çekilmesinin olabileceğini açıkladı.  Öte yandan dün Yalova'da da benzer bir olay yaşanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUĞLA  YALOVA