UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE SAMYELİ: HERŞEY ONUNLA GÜZEL! ORTAK BİR DİLİMİZ VAR!

Defne Samyeli, ünlü komedyen Cem yılmaz ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

DEFNE SAMYELİ: HERŞEY ONUNLA GÜZEL! ORTAK BİR DİLİMİZ VAR!

Defne Samyeli, Madame Figaro dergisine verdiği röportajda Cem Yılmaz’la ilişkisini anlattı

- Çok uzun yıllardır yakından  olmasa da tanıdığım birisi Cem. Zaten seyircisi ve hayranıydım. Nasıl olmayayım? Yıldız olursunuz olmasına... Cem gibi komedyenliği, oyunculuğu, yazarlığı, çizerliği, sinemacılığı, müzisyenliği ile elini attığı her işte farkını ortaya koyarak yeni norm belirleyen kaç kişi var ki? Kişiliğini yakından tanıdıkça beğenim katlanarak arttı. Çok sahici, çok iyi kalpli, özenli, eğlenceli, harika bir insan.

- İlişki kararı diye bir şey yok aslında; her şey bir anda gelişti. Sanki zaten olması gereken buymuş, zaten biz berabermişiz ya da olmalıymışız gibi bir his. Her şey onunla güzel. Ortak bir dilimiz var, çok anlaşıldığımı ve karşımdakini çok anladığımı hissettim. Benim için çok değerli bir şey bu.

Her gün meditasyon yapıyorum

- Son birkaç yıldır meditasyonsuz geçirdiğim bir gün bile yok. Duygu dünyamın sağlığı, benim için bedenimden, yüzümden çok daha önemli. Orada fitness yoksa diğerlerinde de olamaz çünkü. Haftada üç ya da dört kez egzersiz yaparım. Zaten genetik olarak zayıf ve çok hareketliyim. Birkaç gün tatlı ve hamuru abartırsam devamındaki birkaç gün protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdefne samyeli  cem yılmaz  aşk