UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ROMANYA’DA 8’İNCİ YILINDA

Türk A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, D’S Damat’ın Romanya’daki 8. yılı için yapılan kutlamalara katıldı.

ROMANYA’DA 8’İNCİ YILINDA

27 Eylül günü Bükreş’te Qreator Venue’de gerçekleşen D’S Damat’ın kutlamalarına Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Genel Koordinatörü Osman Arar’ın yanı sıra, güzel oyuncu Michaela Prosan, ünlü şarkısı Raluka, ünlü sunucu Mihai Morar, ünlü bloggerlar ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Kutlamaların özel davetlisi Türk A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, parti öncesi D’S Damat’ın Bükreş mağazasını gezip basın mensupları ile sohbet ederek mağazayı ve markayı çok beğendiğini iletti.

Aynı zamanda Orka Holding’in Türk Milli Futbol Takımı’na da verdiği desteği de dile getirdi ve “Orka Holding’in son dönemde daha da artan yurtdışı başarılarının yanı sıra her ülkede spora ve sporcuya verdikleri önem ve desteği takdir ediyorum. D’S Damat’ın Romanya’daki 8. yılını tüm içtenliğimle kutlarım.” dedi.

Süleyman Orakçıoğlu “Türk Milli Futbol takımımızın çok değerli teknik direktörü Sayın Mircea Lucescu’nun bize destek vererek kutlamalarımıza katılmasından büyük mutluluk duyduk.” dedi.





Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDAMAT