UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNİN YAKTIĞI ŞENGÜL’ÜN BABASI: "SÖZÜN BİTTİĞİ YER..."

Bursa'da, ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından benzin dökülerek yakıldığı iddiasıyla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Şengül Vatansever'in (35) cenazesi defnedildi. Kızının ilişkisinden haberinin olmadığını söyleyen baba Vatansever, "Çocuklara annelerinin öldüğünü söyledik fakat cenazeye gelmeyecekler. Burası sözün bittiği yer" dedi.

SEVGİLİSİNİN YAKTIĞI ŞENGÜL’ÜN BABASI: "SÖZÜN BİTTİĞİ YER..."

Şengül Vatansever'in cenazesi merkez Osmangazi ilçesi Millet  Mahallesi'nde bulunan Kavaklı Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Vatansever'in cenazesi, Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa  verildi.

Baba Aydın Vatansever, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının başına  gelen olayı kendilerini arayan polislerden öğrendiğini belirterek, şu  değerlendirmede bulundu:

"Kızım ağır yaralı olduğu için Bursa'dan İstanbul'daki bir hastaneye  sevk edildi. Hastaneye salı akşamı gittik, dün vefat edince cenazesiyle döndük.  Kızımı yakan kişi yakalanmış, hastanedeymiş diye duydum. Bu kişide kızımı yakarken üzerine sıçrayan benzinlerin alev alması nedeniyle biraz yanık oluşmuş."

Vatansever, kızının ilişkisinden haberinin olmadığını aktararak, şöyle dedi:

"Bilgim olsa onu asla yalnız bırakmazdım. Torunlarımdan Berk Sadık 12,  Ceylin de 8 yaşında. Torunlarım bana verirlerse bakarım. Onlar bana emanet,  başkasına emanet değil. Bu konuların çözülmesi için idam cezası getirilmelidir.  Bu cinayetler böyle bitmez, adam yarın çıkacak içeriden yine aynı şeyleri yapmaya devam edecek. Çocuklara annelerinin öldüğünü söyledik fakat cenazeye gelmeyecekler. Burası sözün bittiği yer."

Şengül Vatansever'in boşandığı eski eşi Nuri Öztürk de olayın vahşet  olduğunu belirterek, "Türkiye'nin artık bu olayları iyi görmesi gerekiyor.  Çocuklarımın psikolojisini düzeltmek için ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojik  destek almam gerekiyor. Çocuklarımın eski eşimin ailesinde mi yoksa bende mi  kalacağı konusunda da bir fikir sahibi değilim. Doktorlardan destek alarak  onların psikolojik durumunu düzeltmek için her şeyi yapacağım. Anneleri öldü ama  babaları her zaman yanlarında olacak." yorumunu yaptı.

Sevgili vahşeti kamerada! Genç kadını yakıp, çırılçıplak yola attı

Merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde 25 Eylül'de yol kenarında  yaralı bulunup Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şengül  Vatansever, verdiği ilk bilgilerde, kendisinden ayrılmak istediğini söylediği  erkek arkadaşı Ü.V. (30) tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldığını  belirtmiş, sevk edildiği İstanbul'daki hastanede dün yaşamını yitirmişti.

 Vücudunun bazı yerlerinde yanık olan şüpheli Ü.V. ise olay yerinden  kaçarken geçirdiği trafik kazası yaralanmış, polis tarafından yakalanarak Çekirge  Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbaba  istismar