UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KERİMCAN’DAN DEMET AKALIN’AMADDİ MANEVİ DESTEK!

Kerimcan Durmaz'dan Demet Akalın'a maddi manevi destek. Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'dan boşanan Okan Kurt ile ilgili neler söyledi?

KERİMCAN’DAN DEMET AKALIN’AMADDİ MANEVİ DESTEK!

Kerimcan Durmaz, önceki akşam Tren Pera’nın sezon açılışında sahne aldı.

Yaz sezonunun kendisi için çok yoğun geçtiğini ifade eden Kerimcan Durmaz, “Yaz benim için çok yoğun ve güzel geçti. Ama ne yazık ki yazın sonuna doğru hastanelik oldum apandisittim patladı. 15 günümü hastane de geçirdim. 1 aydır çalışmıyordum bugün ilk kez sahneye çıkacağım.” dedi.

Hastalık sürecinde verdiği kilolarla gündeme gelen Kerimcan Durmaz, 9 kilo verdiğini, şu anda kilo almaya çalıştığını ifade etti.

“MADDİ MENEVİ DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIM”

Kerimcan Durmaz, yakın dostu Demet Akalın hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Okan Kurt ile boşanan Demet Akalın’a destek olan Durmaz, “Demet abla zor dönemler geçirdi. Bende her konuda onun yanında olmaya çalıştım. Hem maddi hem de manevi. Kendisi bahsettiği için dile getirdim. Yoksa ben asla dile getirmedim. İnsanlar dedi ‘niye Demet Akalın’a yardım ediyorsun da ihtiyaç sahiplerine yardım etmiyorsun’ diye yorumlar yazınca rahatsız oldum. Onlar söylenecek şeyler değil, Allah ile benim aramda.” dedi.

Kerimcan Durmaz, muhabirlerin ‘Okan Kurt ile görüştünüz mü?” sorularına ise “Maalesef görüşemedik. Okan abi benim çok sevdiğim bir abim. Henüz onunla konuşamadım ama bir yerde mutlaka denk gelirsem konuşurum.” diyerek yanıt verdi.

“ŞUANKİ HALİ ÇOK GÜZEL”

Kerimcan Durmaz, Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin hakkında ise çarpıcı açıklamalar yaptı.

Durmaz, “Biraz tuhaf. Şuan ki hali çok güzel. Bende estetik yaptırdığım için bu konu hakkında konuşmak isterim ama bence alınsın üstüne.” diyerek tacının geri alınmasının doğru olacağını ifade etti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  okan kurt  kerimcan durmaz